Happy Dog Natural Life Concept® *

Baseret på hundens afstamning fra ulven, blev vores Happy Dog Natural Life Concept udviklet og tilpasset kravene til den moderne hund.

Friskhed og naturlighed fra Bayern

Bæredygtighed og direkte kontakt med vores leverandører er meget vigtigt for Happy Dog. Derfor kommer mange råvarer friske fra lokale leverandører i Wehringen i det smukke Bayern.

Den rigtige mængde kød

Kød af høj kvalitet og værdifulde animalske proteiner, er de vigtigste komponenter i vores dyrefoder. I Happy Dog´s tørfoder er andelen af kød og animalsk protein i det samlede proteinindhold op til 90%. Hos Happy Dog og Happy Cat bruger vi kød som animalske råvarer, samt organer, som hjerte og lever, da de indeholder mange vigtige næringsstoffer som vitamin A, selen og zink.
Denne andel er inkluderet i det samlede protein i vores tørkost.

Kom godt i gang fra start

Vejen til hvalpens hjerte går bland andet gennem dens mave. Med Happy Dog´s hjerteformede kroketter, giver du din lille hvalp det den har brug for lige fra starten. Høj kvalitets hvalpefoder med kroketter, der er lette at tygge og lettere at fordøje end almindelige kroketter.

Alsidig proteinforsyning

Samme kvalitet om det er kød, fisk eller fjerkræ

Vi bruger den biologiske mangfoldighed af animalske proteinkilder til vores opskrifter. Resultatet er et særligt afbalanceret foder, rig på proteiner og aminosyrer af høj kvalitet. Med Happy Dog-produkterne udelukker du naturligvis en ensidig proteintilførsel til din hund med den daglige fodring.

Happy Dog Sensible-varianterne Africa, France, Montana og Karibik indeholder kun en let fordøjelig proteinkilde.

2-faset ernæring til hvalpe

Passende ernæring til hvalpe

Protein- og energibehovet for mellemstore og stor racer er forskellige i hvalpe- og unghunde fasen. For at understøtte alders- og behovsbaseret vækst, har Happy Dog udviklet 2-fase konceptet.

Yderligere fordele:

  • Optimal indhold af calcium/fosfor
  • Ingen brug af vegetabilske proteinsubstitutter (f.eks. soja)
  • Tørfoder er fremstillet af animalske proteinråvarer af højeste kvalitet med oprindelses garanti
  • Fornuftig kombination af alle nødvendige vitale stoffer

Udvalgte urter

Sporstoffer
med metaboliske egenskaber

Grønlæbede New Zealandske muslinger
– indeholder glycosamin og kondroitin

   

Æbler
– med naturlig pektinholdig fiber

Hørfrø
– med omega 3 og omega 6 fedtsyrer

Baby: 1. vækstfase
De første 6 måneder er den “vigtigste vækstfase”. I løbet af denne tid vokser hvalpen meget hurtigt. Hvalpens behov for energi og næringsstoffer – af høj kvalitet – i passende mængder, er tilsvarende høj i denne periode.

Fase 2 – fra den 6. måned

Junior: 2. vækstfase
Den unge hund har nu masser af tid til at nå sin endelige vægt (12-18 måneder). For at undgå vækstforstyrrelser reduceres foderets energiindhold. Opskriften er den ideele overgang til voksen foder.